Fietsen Kim | Fietsenwinkel | Vosselaarij Fietsen Kim doen we ons uiterste best om de juiste fiets te vinden op maat van de klant. Persoonlijk advies, vriendelijke bediening en een goede service mogen natuurlijk niet ontbreken! Ons team werkt met veel plezier en de nodige passie aan uw fiets. Dit komt tot uiting in de gedrevenheid op elke werkplek, reparatie of verkoop, wij staan voor u klaar.

We zijn dealer van topmerken zoals: Batavus en Cannondale. Op zoek naar een fiets die niet in ons assortiment zit? Dan gaan we ons uiterste best voor u doen! Daarnaast hebben we alle accessoires in huis voor u en uw fiets, voor sportief, dagelijks of recreatief gebruik. Van tassen en regenjassen tot fietskettingen en kinderzitjes, wij helpen u graag op weg!

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer