Demo 4 sept 2


Ik kan zelfs met spraak mijn volledig bericht uit typen wat ik eigenlijk online loop laten. Ik hoef mijn duim niet te gebruiken en bespaar daar dus ook alweer heel wat beter uit. Bovendien vermeed ik schrijffouten, want Siri maakt geen taalfouten. Dit bericht zal na het verzenden automaat is op de nieuwspagina van deze website terecht komen, op al mijn social media kanalen en volledig automatisch via een nieuwsbrief uitgestuurd worden naar mijn volledig adressenbestand.Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer