10 goede doelen winnen een Smart-SiteUP-TO-DATE WebDesign schenkt tien Smart-Sites aan tien verenigingen die zich inzetten voor het goede doel. Voor hun verjaardag had de specialist in online communicatie de wedstrijd Smart-Site for Life gelanceerd waarbij vier ‘goede doelen’ zo’n slimme website konden winnen. Het bedrijf, met vestigingen in C-Mine Genk, Officenter Hasselt en Maastricht, besliste uiteindelijk om voor alle tien de kandidaten een Smart-Site te bouwen. Studenten Communicatiemanagement van Hogeschool PXL hebben deze tien verenigingen de voorbije maanden intensief geholpen om publiciteit te voeren en stemmen te verzamelen.

Bekijk hier de samenvatting:

PXL & UP-TO-DATE Webdesign geven 10 gratis smart-sites aan goede doelen

De uitreiking van de Smart-Sites vond plaats in dePXL-Congress zaalvanHogeschool PXLin Hasselt, doorgouverneur Herman Reyndersenalgemeen directeur Ben Lambrechtsvan Hogeschool PXL.

De tien winnaars zijn:

  • VZW Oscar - BERINGEN
  • VZW Basis? - HASSELT
  • VZW drie giraffen - HASSELT
  • VZW Homie? - HASSELT
  • Wandeling Tegen Dementie? - HASSELT
  • VZW? Spel - LANAKEN
  • G-Team van Eendracht Mechelen? aan de Maas - MAASMECHELEN
  • Sint-Vincentius Maasmechelen - MAASMECHELEN
  • G-Basket Zolder? - ZOLDER
  • VZW Apopo? - ANTWERPEN

“Wie zich inzet voor een goed doel, komt dikwijls handen en centen te kort,” zeggen de broersEmielenIvan Jans, oprichters en zaakvoerders vanUP-TO-DATE WebDesign. “Een mooie, functionele en goed vindbare website bouwen of laten bouwen, is daarom meestal geen prioriteit. Nochtans heeft een wel doordachte online aanpak, inclusief efficiĆ«nte website en communicatie via sociale media en digitale mailings, een grote impact op het behalen van die eerzame doelstellingen, waar dergelijke verenigingen voor staan. Met onze Smart-Site, die hoog scoort in Google, alle berichten automatisch doorstuurt naar sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Google+, en geautomatiseerde nieuwsbrieven uitstuurt, hebben deze tien verenigingen daarvoor nu alle mogelijkheden en troeven in handen.”

Studenten PXL helpen mee

UP-TO-DATE WebDesign is ook opgetogen over de samenwerking met de studentenCommunicatiemanagement van de Hogeschool PXLInez Asaert, redactrice bij UP-TO-DATE WebDesign en Alumnus aan Hogeschool PXL: “Ik ben in juni zelf afgestudeerd in het Communicatiemanagement aan Hogeschool PXL. Het was mooi om te zien hoe de studenten zich voor deze goede doelen hebben ingezet. Voor hen was het dan ook een uitgelezen kans om ervaring op te doen: hoe loopt de de communicatie bij Limburgse vzw's? Hoe spreken zij hun doelgroepen aan? En op welke manier kunnen wij daaraan bijdragen, hen ondersteunen en extra inzichten bieden? Zo hebben ze de opgedane kennis kunnen omzetten in de praktijk.”

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer